Umbraco – det ideelle valg til din virksomheds hjemmeside

En virksomheds hjemmeside kan være en afgørende komponent i virksomhedens online tilstedeværelse. Derfor spiller valget af CMS også en vigtig rolle, da det sikrer, at hjemmesiden er effektiv og imødekommer virksomhedens behov.

I denne artikel kigger vi nærmere på CMS’et Umbraco, og fordelene ved netop at have en Umbraco-hjemmeside

Umbraco er brugervenligt

Umbraco er et brugervenligt CMS. Systemets brugervenlige grænseflade gør det let at administrere og opdatere indholdet på hjemmesiden. Takket være den høje brugervenlighed behøver brugerne ikke at være teknisk kyndige eller gennemgå træning og uddannelse for at administrere en Umbraco-hjemmeside.

Idet systemet er meget brugervenligt og intuitivt, betyder det også, at virksomhedens websiteadministratorer ikke skal bruge unødvendigt meget tid på at administrere hjemmesiden, men i stedet får frigivet ressourcer – og dermed er der også tid til at skabe kvalitetsindhold til de besøgende.

Umbraco er skalerbart

Med Umbraco får virksomhederne en skalerbar løsning, der kan vokse sammen med virksomheden. Det gælder uanset om der er tale om en enkel hjemmeside eller en hjemmeside med komplekse webapplikationer. Uanset virksomhedens behov her og nu – og på sigt – kan Umbraco løbende tilpasses og skaleres, så det opfylder de forretningsmæssige krav, som virksomhederne har – også når behovet ændrer sig.

Umbraco er fleksibelt

En af Umbracos største fordele er dens fleksibilitet. Som et open source CMS giver Umbraco fuld kontrol over design og funktionalitet på virksomhedernes hjemmesider. Det er dermed muligt at tilpasse hjemmesiden præcis efter virksomhedens ønsker og på den måde skabe en unik online identitet, der adskiller sig fra konkurrenterne.

Takket være det store udvalg af plugins og udvidelser er virksomhedernes muligheder uendelige. Derudover kan udviklere også skabe nye udvidelser, hvis der ikke allerede er en løsning, der matcher virksomhedens behov.

Umbraco har mange integrationsmuligheder

Umbraco er let at integrere med andre systemer og tredjepartsapplikationer, hvilket kan bidrage til at skabe en problemfri oplevelse for hjemmesidens besøgende. Det gælder både i forbindelse med CRM-systemer, betalingsgateways eller sociale medieplatforme. Umbraco kan integreres problemfrit med andre værktøjer og systemer, hvilket øger funktionaliteten og værdien af Umbraco-hjemmesiden.

Umbraco er SEO-venligt

I dag har de fleste CMS fokus på SEO – og Umbraco er ingen undtagelse. Med Umbraco er det muligt at få fuld kontrol over forskellige SEO-elementer som metadata, URL-strukturer og billedoptimering. Det hjælper virksomhederne med at rangere højere i søgeresultaterne og forbedrer synligheden over for målgruppen.

Umbraco er sikkert

It-sikkerhed er vigtigt for alle hjemmesideejere – især for virksomheder, der er afhængige af deres hjemmeside. Derfor er sikkerhed også en topprioritet for Umbraco, der løbende udgiver opdateringer for at adressere potentielle sikkerhedsrisici samt for at beskytte virksomhedernes hjemmesider og deres kunders data. Med Umbraco kan du derfor have tillid til, at Umbraco-hjemmesiden er sikker og pålidelig og beskytter din virksomheds online tilstedeværelse – såfremt opdateringerne naturligvis bliver håndteret og gennemført.

 

Ved at vælge Umbraco som CMS i din virksomhed, investerer du i en pålidelig og effektiv løsning, der giver kontrol, fleksibilitet og enestående online oplevelser.