Den nemme måde at få lidt økonomisk pusterum på

Der er de her måneder hvor man bare trænger til at skubbe nogle betalinger!

De fleste har nok haft brug for en eller flere gange at kunne flytte nogle betalinger. Det kan være der dukker uventede udgifter op, som feks nyt køleskab eller sommerdæk der skal på bilen. Det kan også være at du bare har regnet lidt forkert og glemt at der falder nogle regninger den her måned. Uanset hvad det må være, så kan det være rart skubbe nogle betalinger ind i mellem.

Normalt er det heller ikke det store problem. Du kan hurtigt få oprettet et kviklån eller måske et forbrugslån i banken. Det der så er lidt træls ved den slags er at de koster en del i oprettelse og gebyr. Små beløber bliver såmed dyre at låne til. Det ser lidt anderledes ud hvis du f.eks. får en viabill konto. Den slags afbetalingskonto er utrolig smarte, alene fordi de ikke koster noget at have stående klar. Den trækker først en lille rente hvis du bruger den. Den er indrettet til onlinekøb og gør at de ting skal købe, kan samles i en afbetaling fra forskellige shops. Skal du handle tøj, sko, frækt lingeri, elektronik, vaskemaskine, mad, møbler ja endda sexlegetøj. Så kan alle disse vare købes på samme konto, der fungerer som en fleksibel afbetalingskonto. 

Når du så skal købe dine varer skal du gøre følgende!

Da den her slags konto fungerer lidt som et online kort eller mobilepay, kan du handle online som du plejer. De fleste shops tager imod den type betalings. Det ligger nemlig standard i de fleste betalingsterminaler. Du handler nu som du plejer, smider varerne i kurven og går til kassen, hvor du vælger den nye konto som betaling. Efterfølgende kan du så nemt afgøre hvor hurtigt du ønsker at betale pengene retur.