Sidebordet: Det oversete bord i indretningen

I boligindretningen er det typisk små detaljer, som kan gøre den store forskel. Når du browser rundt på de sociale medier og ser billeder fra de kendte influencers hjem og tænker “nøj, hvor er det bare et smukt hjem hun har”, så er det fordi at influenceren ved hvilke greb der skal skrues på. Nogle gange er det virkelig små ting som kan gøre den store forskel. Her i artiklen vil vi fortælle om en af de mange greb du kan benytte dig af – nemlig sidebordet.

 

Et sidebord er, som navnet antyder, et bord som kan stå ved siden af noget. Det kunne eksempelvis være ved siden af en lænestol, som det også ofte bliver brugt til. Sidebordet kan dog bruges til mange andre ting i indretningen. Det er netop en detalje som sidebordet der kan gøre en stor detalje i et rum, såfremt det bliver placeret korrekt og det passer ind. Vi giver dig her nogle nemme tips til hvordan sidebordet kan kombineres i boligindretningen, således at det er dine gæster som tænker “waaauw” næste gang de er på besøg.

 

Brug sidebordet i hjørnet

Placere sidebordet i hjørnet – det kunne være i hvilket som helst rum. Din stue, køkkenalrum eller soveværelset. Et hjørne kan hurtigt blive en mørk og kedelig krog, men ved at placere et sidebord, kan du hurtigt lave om på det. Hvis du samtidig har brug for at der også skal noget lys til, så er det oplagt også at placere en bordlampe ovenpå sidebordet. Sidebordet kan med fordel matches til de øvrige møbler som er placeret i rummet. Hvis der er brugt egetræ, så kan du købe et sidebord i egetræ og så fremdeles med marmor, bøgetræ, farver osv.

 

For enden af sofaens side

Hvis du har flere længere sofaer stående i et rum, så kan det være at der er langt hen til sofabordet. Her ville det være oplagt at placere et sidebord for enden af sofaens side. På den måde behøver ham der sidder yderst i sofaen ikke at skulle række ind over alle andre, og kan i stedet for blot benytte sig af sidebordet som er placeret lige ved siden af ham, på den anden side af armlænet.

 

Ved siden af din seng

Et sidebord kan faktisk også bruges i dit soveværelset. Mange bruger nemlig sidebordet ved siden af deres seng. Man kan sige at sidebordet er et mere moderne sengebord, hvor man har mulighed for at vælge mellem lang flere forskellige slags. En af ulemperne ved at bruge sidebordet ved siden af din seng er at det ikke indeholder skuffer eller opbevaringsplads. Alt efter om du har behov for dette eller ej, så kunne det i hvert fald være en oplagt mulighed at tilføje et flot nyt design til værelset på. 

 

Som et supplement ved sofaarrangementet

Har du en samtalestue eller blot en stor stue, hvor der er placeret mange siddepladser, så vil begge muligheder være oplagte at bruge et sidebord. Sidebordet kan placeres i forlængelse af sofabordet, så du på denne måde skaber et større bord med flere niveuaer. Sidebordet (et eller flere), kan også placeres ved siden af de forskellige siddepladser som er i rummet. På denne måde skaber du det helt perfekt miljø til dig og dine gæster, hvor I kan bruges mange timer sammen.

 

Vi håber at du fundet en smule inspiration til hvordan sidebordet kan bruges i din indretning. Som du nok også har gættet, så findes der et hav af andre muligheder, når det kommer til at kombinere sidebordet i ens hjem – det er kun fantasien der sætter grænser. Hvis du føler dig klar til at shoppe et nyt sidebord, så kan du finde mange forskellige flotte sideborde her. Vi håber at du finder det helt rette til lige netop dig og dit hjem!