Skagen restaurantguide: 5 restauranter du skal besøge i Skagen

Hvis du elsker at besøge Skagen, og har brug for en oversigt over de bedste restauranter netop her, så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig 5 eksempler på restauranter, du skal besøge, når du er i Skagen. Læs med her, eller på restaurant.dk og spisesteder.dk, og få inspiration til din næste Skagen tur. 

Skagen fiskerestaurant

Hvis du er vild med skaldyr og fisk, skal du uden tvivl besøge Skagen fiskerestaurant. I den halvtreds år gamle restaurant finder du en helt speciel stemning, du ikke finder i mange fiskerestauranter rundt omkring i landet. Skagen fiskerestaurant byder på alt lige fra almindelige fiskefileter med remoulade til friteret blæksprutte. Det bliver ikke hverken friskere eller bedre end på Skagen fiskerestaurant! 

Ruths hotel

Ruths hotel er på mange måder ikonisk for den gamle fiskerby Skagen. Restauranten er elsket af folk overalt i verden – og med god grund! Selvom du på Ruths hotel uden tvivl kan finde lækker mad, er det nu engang den unikke stemning, der tiltrækker kunder fra hele verdenen. På Ruths hotel kan du vælge mellem et hav af forskellige gastronomiske retter, der især trækker tråde fra det franske køkken.

Cafe Knuths

Hvis du en aften blot har brug for en lækker omgang dansk mad uden dikkedarer, skal du besøge Cafe Knuths i Skagen. Her er stemningen altid god – uanset om det er en ganske almindelig onsdag eftermiddag eller en lørdag aften i sommerferien. Cafe Knuths er uden tvivl et besøg værd, hvis man befinder sig i Skagen!

Restaurant Sømærket

På restaurant Sømærket i Skagen er det spanske køkken blevet godt og grundigt blandt med danske traditioner og idyl. Selvom man ved første øjekast skulle tro, at restauranten er en almindelig fiskerestaurent i fiskerbyen, er dette på ingen måde tilfældet! På restaurant Sømærket finder du nemlig et stort udvalg af lækre, spanske tapasretter. Restaurant Sømærket er perfekt til dig, der elsker at bruge en aften under åben himmel, med et godt glas vin i hånden og små, delikate retter på tallerkenen. 

Hyttefadet

Sidst på listen er den ikoniske restaurant Hyttefadet. Den smukke restaurant er lokaliseret i hjertet af Gammel Skagen, og byder år efter år både madglade og festglade kunder ind. På restaurant Hyttefadet i Skagen finder du alt fra friske rejer til klassisk bøf med bløde løg. Her er der noget for enhver smag! Er du i stemning til det, kan du blive og feste med hen på de sene nattetimer.