Sådan fik jeg penge til ferien i Dubai

Jeg er alene far til fire børn. mit arbejde tilbyder ikke nogen lønforhøjelser eller en specielt god løn, typisk har jeg kun penge nok til at vi lige kan klare os.

Vi snakker om mad på bordet hver dag og rent tøj hver morgen, men det er så også det eneste økonomien rækker til, hvor drømmende rækker længere.

Det er hårdt at kigge på mine børn og ikke kunne give dem en tur ud at spise på en dyr og fin restaurant, eller en lille rejse hvor vi kan tilbringe kvalitetstid med hinanden.

Det jeg elskede og husker fra da jeg var lille var at tage ud og rejse med familien, derfor har jeg altid ønsket at jeg en dag ville kigge på min tlf og der så ville poppe en tilfældig reklame op, som gav mig muligheden for at tage mine børn ud på en rejse som passer min økonomi.

Heldigvis faldt jeg over Letfinans.dk som gjorde at jeg straks sendte en ansøgning, der kom så det her fantastiske tilbud som passer min økonomi.

Så kan jeg fortælle jer at vi hurtigt var ude af døren og på vej til lufthavnen.

En 2 ugers rejse til dubai blev det til, med udsigt til stranden og fri bar.

Med fri bar snakker jeg selvfølgelig om Cola og faxe kondi og alt det andet de børn nu skulle havde lyst til.

Vi fik en oplevelse ud af at søge hos letfinans.dk og det ville være et minde mine børn kommer til at vokser op med og elske, præcis som jeg gjorde.

Som letfinans.dk siger “lån trygt til dine drømme her” og man kan ved sin fulde fem sige at mig og mine børns drømme blev opfyldt.

Så hvad end du nu skulle stå og drømme om, Men bare ikke ser som muligt tag et kig inde på Letfinans.dk det gjorde jeg, spørgsmålet er bare hvad venter du på?